Working in Antarctica

Danco Island (1)

Please scroll down for English

Voila, ik hoop dat je mijn reisverslag van mijn expeditie naar Antarctica met plezier gelezen hebt. Het was in elk geval een plezier om te schrijven. Mooie herinneringen!

Terugkeren naar Antarctica, het blijft voorlopig een droom. Ik zou heel graag als expeditielid de hele winter door meegaan op het schip en ervoor zorgen dat de andere passagiers een prachtige ervaring beleven. En van hen echte ambassadeurs voor het Witte Continent én het kwetsbare milieu maken.

Mochten hier toevallig mensen meelezen die me aan boord kunnen helpen als expeditielid… Ik stuur met plezier mijn cv en recommendation letter door!

Working in Antarctica

I hope you enjoyed reading my blogposts about my expedition cruise to Antarctica. I surely enjoyed writing it. Beautiful memories!

Returning to Antarctica. It’s still a dream. I would love to return to Antarctica as an expedition staff member and make sure other passenger have the time of their life. It looks wonderfull to be able to make them ambassadors of the White Continent as well.

If anyone reading this blog can help me get onboard one of the expedition ships… Let me know! I would be more than happy to mail them my cv and recommendation letter! Because I’m dreaming of working in Antarctica!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.