Summer office

Summer office

Als het weer wat meezit verhuis ik mijn kantoor naar het strand. Als freelancer kan ik zowat van overal werken. Ook met mijn voeten in het zand. Onze strandcabine doet dus soms ook dienst als summer office. Een tafeltje, een goede strandstoel en een parasol, meer kantoormeubels heb ik niet nodig. Die parasol is eigenlijk eentje voor op de kinderwagen maar past ook perfect op de leuning van de stoel of rond de poten van het tafeltje. Ik vind dat nog altijd goed gevonden van mezelf ;-)

Digital nomad vanuit mijn summer office

Mijn laptop kocht ik met mijn strandkantoor in mijn achterhoofd. Een vederlicht exemplaar met een goede batterij én met een scherm dat de reflectie beperkt. Ook onmisbaar: de hotspot van mijn smartphone die voor mobiel internet moet zorgen of de gratis wifi van de Stad Oostende die soms zelfs aan onze strandcabine sterk genoeg is. Meer heeft een digital nomad niet nodig!

De buren van de strandcabines rond ons zijn het ondertussen al gewend dat ik daar op mijn laptop zit te tokkelen en komen me zelfs op de hoogte houden over de sterkte van het wifi-signaal. In het begin keken ze maar raar op en kreeg ik best veel vragen over wat ik daar zat te doen. Ik zie het ook niemand anders doen. Ik snap niet waarom niet meer mensen hun werkplek naar het strand verleggen. Echt, een kantoor dat meer inspirerend is vind je niet!

Af en toe post ik een foto van mijn summer office op sociale media om iedereen die vanop kantoor moeten werken een beetje jaloers te maken. Karma is een bitch want het valt me op dat de zonnigste dagen vaak op donderdag zijn als ik heel de dag binnen zit. Of is dat zoiets als denken dat je altijd de verkeerde kassa kiest? Da’s voer voor een andere keer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.