Run blogger run!

Posted in Runaddict by

Runaddicts, zet 21 februari maar in het rood in je agenda! Die dag doen we voor het eerst van Run blogger run! Run blogger run wordt een gezellig loopevenement voor bloggers. Benieuwd? Lees dan zeker verder!

Run blogger run

Als ik een tijdje niet kan gaan lopen, kan ik daar wel ambetant van worden. Het was ooit anders maar nu loop ik echt graag. Niet fanatiek. Niet snel. Maar genieten. Het kost me nog elke keer veel moeite om aan te zetten maar eens ik een kwartiertje aan het lopen ben, en al helemaal na de looptraining, ben ik zo blij dat ik geweest ben. Mijn lichaam en geest hebben dat echt nodig.

“Hoe traag je ook loopt, je bent altijd sneller dan wie in zijn sofa blijft zitten.” Het is deze quote die me vaak het duwtje geeft om toch maar die sportschoenen aan te trekken. Ik ben eigenlijk een schoon voorbeeld dat iedereen kan lopen. Sportief was een woordje dat ze vroeger niet op mij zouden plakken. Nu zou ik mezelf zelfs al sportief durven noemen :-)

Run blogger run

Er zijn wel meer bloggers die de loopkriebel ontdekten. Als ik andere bloggers ontmoette kwam het regelmatig ter sprake: “Goh, we zouden eens samen moeten gaan lopen, zo bloggers onder elkaar”. Nadat dit zinnetje voor de zoveelste keer uitgesproken was, besloot ik in actie te schieten.
Omdat de meeste blogevenementen in ‘het binnenland’ zijn, lag het bijna voor de hand dat ik deze keer mijn eigen hometown zou kiezen als decor voor de eerste Run Blogger Run!

Waar en wanneer?

Zondag 21 februari om 10u. We verzamelen vanaf 9u30 aan De Drie Gapers.

LEES HET VERSLAG HIER

Omdat we het gezellig willen houden, leggen we het looptempo niet te hoog. Je moet er dus niet mee inzitten dat je niet mee zou kunnen! Afhankelijk van het aantal deelnemers kunnen we eventueel in twee groepen/snelheden lopen.

Na een loopje in de frisse zeelucht, ga je terug naar huis vol energie! Na het lopen Oostende nog wat verkennen? Hier vind je een uitgebreide cityguide. En ik verklap je tijdens het lopen natuurlijk met plezier mijn hotspots!

Al een tipje van de sluier over het loopparcours? Mijn favoriete looproute gaat over de zeedijk. Afhankelijk van de wind kies ik richting Raversijde of richting Westelijke Strekdam.

Instagrammen, Facebooken, Twitteren of bloggen over Run Blogger Run? Gebruik dan zeker #runbloggerrun en #loveoostende! Ohja, er is ook een evenementenpagina op Facebook!

30 januari 2016
/
Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Annelyse

  Heel tof initiatief. .. Wij hebben het jammer genoeg te druk thuis (met tweeën trainen voor een marathon en daarbij de kinderen niet verwaarlozen en dan nog het voorbereiden van onze grote fietsreis door Europa).
  Maar veel loopplezier toegewenst.

  30 januari 2016 at 13:20
  • Reply Heidi

   Volgende keer! Als jullie terug zijn van de rondreis ;-)

   30 januari 2016 at 13:22
 • Reply annelore

  Dju, de datum lukt me absoluut niet, maar volgende keer wil ik wel meedoen. (al zal het in mijn geval eerder een wandelbloggerwandel zijn :-D)

  9 februari 2016 at 20:41
 • Reply Odin

  Oh leuk! En het is in mijn vrij weekend dus ik kan komen. Maar zelf lopen zie ik niet echt zitten. Kan ik komen supporteren?

  13 februari 2016 at 09:30
  • Reply Heidi

   Aanmoedigen mag altijd! :-)

   17 februari 2016 at 10:36

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees ook:

  %d bloggers liken dit: