Over de eerste Run Blogger Run en de hond.

Posted in Runaddict by

De dapperen der bloggers #runbloggerrun #loveoostende A little bit of wind, we don't care :)

“Stormt het aan zee?” Met die vraag werd ik vandaag wakker. We zijn hier aan de kust wel wat gewoon. Er was een beetje wind maar ‘t viel eigenlijk nog mee. Het was in elk geval warmer dan gisteren :-)

We waren uiteindelijk met acht. Acht dappere bloggende lopers die vanmorgen om 10u vertrokken voor de eerste Run Blogger Run. Er bleek toch wel een stevige wind te zitten en de strekdam was afgesloten. Het parcours werd dus een beetje aangepast en in plaats van de strekdam liepen we een stuk over het staketsel.

Lag het aan de wind die ons vooruit duwde of zijn we gewoon sneller dan we zelf denken… In elk geval, het tempo lag best hoog. Ondergetekende kon maar net bijhouden :-)

Na het stukje wind achter op de zeedijk en het staketsel ging het via de kaai en de Petrus- en Pauluskerk naar het Wapenplein. We pikten een stukje shopping mee in de Adolf Buylstraat en liepen zo tot aan en door het Leopoldpark. Toen ik achteraf naar mijn Runkeeper keek, bleken we een hondje te hebben gelopen! Of ben ik de enige die hier een hond in ziet? Het staketsel als staart en het eindpunt als neus :-)

Run blogger run in Oostende

Na het lopen kon er gedoucht worden en een paar die hards bleven nog even napraten bij een paar drankjes (was supergezellig!) Anyway, ik vond de eerste Run Blogger Run heel plezant en denk dat de andere lopers dat ook wel vonden. Voor herhaling vatbaar! Bedankt Lies, Annelies, Karin, Renilde, Katrien, Bert en Martine!

Ook nog merci aan Visit Oostende, Vittel en het zwembad om van deze eerste Run Blogger Run mee een geslaagde editie te maken!

Run Blogger Run

21 februari 2016
/
Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Heleen

  Klonk alvast fantastisch leuk! Jammer dat ik er last minute toch niet bij kon zijn, maar ik had vast helemaal niet meegekunnen denk ik ;) Het hondje ligt toch wel wat in een rare houding, maar I see what you mean! Hopelijk kan ik een volgende keer wel joinen!

  21 februari 2016 at 15:27
 • Reply fieke

  Leuk initiatief. En dapper, dat ook. Ik zou het niet kunnen :-)

  21 februari 2016 at 16:43
 • Reply oon

  Bedankt voor de organisatie! Mijn Oostende blogpost komt er in de loop van de week aan.

  21 februari 2016 at 17:49
 • Reply liese

  super! Volgende editie ben ik er zeker bij!!!!

  21 februari 2016 at 19:33
 • Reply Katrien - FitFriends.be

  Ook al kon ik niet mee, blij dat ik erbij was :-)

  21 februari 2016 at 19:56
 • Reply hanne

  Leuk initiatief, jammer dat jullie zo ver weg wonen!

  22 februari 2016 at 09:26
 • Reply Renilde

  Het was leuk! En best wel trots op mezelf! ;-)

  22 februari 2016 at 10:15
 • Reply Falderie

  Lijkt me supergezellig!
  (Al betwijfel ik of ik jullie zou kunnen volgen! :-))

  5 maart 2016 at 21:15
 • Reply Carolien - On a Healthy Adventure

  Wow, wat leuk! En super dat jullie allemaal die storm getrotseerd hebben. Ik denk dat er nog een twee run volgt zo te lezen :)

  1 april 2016 at 10:10
  • Reply Heidi

   Jaja :-) Denk dat ik daar tegen de zomer eens werk van ga maken! Alleen nog een gaatje vinden in mijn agenda ^^

   26 april 2016 at 19:47

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees ook:

  %d bloggers liken dit: