Reisbloggende koppels

Posted in Reistips by

Reisbloggende koppels

Na dit lijstje en dit lijstje, zat ik met nog een overschotje: koppels die samen een reisblog runnen. Dit lijstje met reisbloggende koppels is het laatste lijstje, beloofd :-) Heb je dat ook, dat hoe meer reisblogs je leest, hoe meer goesting je hebt om er zelf ook weer op uit te trekken? Ik heb dat in elk geval! Overload travel blogs! Overload reiskriebels :-) Gelukkig heb ik nog een paar korte tripjes op de planning staan!

In het Nederlands

Kids en trips

De blog van collega Pieter en zijn vrouw Aissa mag hier natuurlijk niet ontbreken. Voor uitstapjes met de kinderen moet je hier zijn. Uiteraard veel tips voor Oostende ;-) Maar ze trekken er ook regelmatig op uit en trokken vorig jaar zelfs enkele weken door Costa Rica! No wonder dat ze stiekem dromen van nog eens terug te gaan.

 

Wanderer’s Blues

Marijke schrijft, haar vriend Jeroen zorgt voor de foto’s. Ik ken hun reisblog nog niet zo lang. Naast reizen komt ook afvalvrij leven en andere minimalistisch geïnspireerde onderwerpen aan bod. En daar heb je mijn aandacht dan natuurlijk direct mee :)

Marijke en Jeroen op Retropolis

Wacca

Laurent en Liesbeth kiezen voor de onbewandelde paadjes in Europa. Ze kozen voor een lay-out waarin beeld centraal staat. Leuk detail: bij elke post staat hoe lang het duurt om het artikel te lezen. Helemaal onze tijd!

wacca-livingbythesea

In het Engels

Classe Touriste

Classe Touriste

Ik ken Debbie Pappyn vooral als (reis)journaliste voor De Morgen maar ze heeft ook een uitgebreide blog, samen met David. Ze kreeg al heel wat internationale prijzen. Paar jaar geleden mocht ze naar Antarctica. Haar blogposts over het Witte Continent brachten mooie herinneringen naar boven, alleen jammer dat ze naar Antarctica vloog en de Drake Passage aan haar voorbij liet gaan.

Correctie: blijkbaar mocht ze al twee keer naar Antarctica, waarvan ze één keer voor de volledige ervaring kozen en de Drake Passage wel trotseerden. Ze had geluk en het was een Drake Lake (en geen Drake Shake zoals tijdens mijn overtocht).

Tweetalig

Travelboulevard

Reisjournalisten Nina en Jempi hebben ook al een mooi stukje van de wereld gezien. Zij bloggen zowel in het Nederlands als in het Engels. Ook al kiezen ze er bewust voor om niet non-stop de wereld rond te reizen, ik vermoed dat ze ondertussen erg geroutineerd zijn als het op valiezen maken aankomt. Je vindt hun blog hier.

Travelboulevard

Welke reisblogs moet ik absoluut nog leren kennen? Gooi het maar in de comments!

PS Volg je me al op Facebook, Instagram en Twitter?

20 oktober 2015
/
Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Liesbeth

  Fijne lijst, altijd leuk om nieuwe reisblogs te leren kennen :) (en een super dikke merci op wacca erbij te zetten! :))

  1 november 2015 at 18:17
 • Reply Marcella

  Leuk, reis rond de wereld ken ik nog niet! Mijn man maakt trouwens ook wel eens een foto bij mijn blogs, al maak ik tegenwoordig de meesten zelf ;-)

  4 november 2015 at 16:00
 • Reply Katelijne

  Inderdaad, leuke lijst en goed om andere reizende koppels te leren kennen! Wie zin heeft in nog een tweetalige reisblog van een koppel, neem dan zeker even een kijkje bij die van ons : http://www.chopsticksandtrains.com :-).

  5 november 2015 at 23:30
  • Reply Heidi

   Super! Ik ga zeker eens een kijkje nemen :-)

   7 november 2015 at 22:17
 • Reply Christophe & Heidi

  Onze reisblog mag er altijd bij hoor…

  23 oktober 2016 at 21:15
 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees ook:

  %d bloggers liken dit: