Mijn verlanglijstje voor Black Friday 2020

Posted in Uncategorized by
Zeezicht

Vorig jaar kon ik met Black Friday een professionele KitchenAid op de kop tikken. Zo’n keukenmachine stond al langer op mijn verlanglijstje maar de prijs (zo’n 1000 euro voor het model dat ik wou – we gebruikten dezelfde heavy duty in de patisserieles) hield me tegen. Ondertussen weten we allemaal wat er een paar maand later zou gebeuren en ik overdrijf niet als ik zeg dat ik mijn KitchenAid bijna dagelijks gebruik. Beste aankoop ever. Vooraleer je denkt dat ik hier elke dag cake en taartjes eet… Ik tover de lekkerste brooddegen tevoorschijn met mijn KitchenAid!

Ook dit jaar heb ik een lijstje gemaakt voor Black Friday. Dingen die ik al langer wil maar waar ik toch liever op wat korting wacht, dingen die ik in het nieuwe huis nodig zal hebben,… Het zijn dingen waar ik de prijs al even van in de gaten hou zodat ik kan toeslaan als het écht een koopje is.

Mijn Black Friday deals

Benieuwd? Dit zijn de Black Friday Deals die ik dit jaar extra in de gaten zal houden:

 • Hakselaar: ooit al voor gekeken maar ik twijfelde. Ofwel erg duur, ofwel betaalbaar maar dan twijfelde ik aan de kwaliteit. Nu ik eens een betaalbare van PowerPlus heb mogen gebruiken, ben ik overtuigd. Ik ga sowieso eentje kopen maar hoop dus dat deze met Black Friday nog een beetje in prijs zakken.
 • Sonos One: ik heb er al 2 en ben er zo content van dat ik er nog 2 bij wil. Dan heb ik er eentje voor de woonkamer, eentje voor de leefkeuken, eentje voor mijn slaapkamer en eentje voor mijn kantoorruimte.
 • Dyson Hot/Cool: ook hier, ik heb al een en ben er zo tevreden van dat ik ook nog een wil voor mijn nieuwe kantoor.
 • Verlichting voor het nieuwe huis. In mijn vorige woning vond ik nooit echt goede verlichting. Ik ging uiteindelijk voor goedkope Ikea-lampen. Nu weet ik plots wel heel goed welke lichten ik waar wil. De grote design plafondlamp voor boven de zetel kocht ik al. Meer dan 50% korting, dan twijfel je niet. Ook voor de andere ruimtes weet ik perfect wat ik wil. En ik probeer de soms dure smaak dus te compenseren door nu alvast uit te kijken. Het is allesbehalve dringend dus ik heb tijd om uit te kijken.
 • Voor in mijn dressing ben ik specifiek op zoek naar een spiegel met make-up licht. Zo eentje of dit model, daar ben ik nog niet uit.
 • In de badkamer wil ik dan weer een spiegel die ook infraroodverwarming heeft. Liefst 100 cm breed en met een zwart kader.
 • Een zwarte sensorkraan voor in het gastentoilet. Moeilijk te vinden. Net als voor de verlichting speur ik nu al de kortingen af. Voorlopig zonder succes maar ik heb nog wel even.
 • Een tablet. Geen must maar heb wel al gedacht dat het soms gemakkelijk zou zijn. Nu neem ik mijn laptop vaak mee. Als freelancer wil je toch altijd een soort van bereikbaar zijn. Stel dat een klant belt met een dringende vraag, dan wil ik ook meteen kunnen opvolgen. Ik probeer ook geregeld te ontkoppelen hoor maar het is nu eenmaal eigen aan mijn job dat er soms snel gereageerd moet worden. En hoewel mijn laptop al erg licht is, kan het soms nog compacter. Een tablet dus.
 • Van KitchenAid ga ik dan weer de accessoires in de gaten houden. Ik wil graag de pastamaker en een extra mengkom.
 • Oh en nu ik toch bezig ben, ook de De’Longhi Gran Lattissima staat hier al even op mijn wishlist.

Ik ga zeker niet alles van bovenstaand lijstje kopen. Het zijn ook allemaal geen dringende aankopen maar vooral in het teken van de inrichting van mijn huis. En wie het een beetje volgt, weet dat daar eerst nog flink verder verbouwd moet worden, haha.

P.S. Mocht je gigantische kortingen spotten op een van bovenstaande items, mag je het me altijd laten weten ;-)

En onverwacht moest ik daar ook nog ‘laptop‘ aan toevoegen. Mijn trouwe gezel gaf er na 3-4 jaar plots de brui aan. Het scherm blokkeerde en ik kon niets meer doen. En nu krijg ik alleen nog een zwart scherm. Hopelijk kan ik mijn recente downloads en een paar documenten van mijn bureaublad nog recupereren. De timing van zo’n dingen is nooit ideaal maar gelukkig spaarde ik enkele honderden euro’s uit door van een Black Friday deal gebruik te kunnen maken. Dankjewel, Art & Craft voor de snelle levering!

P.S. Ik verzamelde ook deze Black Friday deals voor Zweden-fans.

Pin for later

Affiliate

22 november 2020
/
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Theo van den Hoven

  Beste Heidi,
  Ik lees je stukjes graag. Echter het volgende begrijp ik niet. Op de website geef je aan dat.je tips en tricks geeft voor een minimalistische levensstijl. Als ik jouw wensenlijst lees voor black Friday zie ik het tegenovergestelde. Kun je dat is uitleggen? Groet, Theo

  22 november 2020 at 12:02
  • Reply Heidi

   Dag Theo,
   Een minimalistische levensstijl wil niet zeggen dat je niets meer koopt. Ik ben momenteel aan het verbouwen en stilaan aan de inrichting van mijn huis aan het denken. Zowat alles wat in het lijstje staat, is ook echt voor de woning. Het meeste wordt zelfs letterlijk vastgemaakt aan de woning. Ooit heb ik proberen streven naar leven met slechts 100 dingen. Ik kwam aan iets van 600 maar dan met echt alles geteld. De minimalisten die 100 spullen rekenen, tellen enkel persoonlijke zaken en niet de gebruiksvoorwerpen in bv. de keuken. Ter illustratie: ik ben verhuisd met 8 bananendozen (ik ken mensen die al aan een veelvoud daarvan komen, enkel voor hun keuken) en een koffer met kledij. Voor mij is minimaliseren niets kopen dat je niet regelmatig zou gebruiken. En in dat opzicht valt mijn lijstje daar perfect onder. Minimaliseren is geen wedstrijd. Vriendelijke groet, Heidi

   8 december 2020 at 09:38

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees ook:

  %d bloggers liken dit: