Lang leve fotowanden!

Posted in Wonen by
Desenio

In samenwerking met Desenio

Wie mijn verbouwverhaal hier en op Instagram Stories de voorbije maanden gevolgd heeft, weet dat ik er mijn handen niet voor omdraai om zelf sleuven te kappen, elektriciteit en zelfs sanitair te leggen. Nu ik aan de afwerkingsfase kom, zit ik echter meer met de handen in het haar. In mijn vorig huis kwam er zelfs nooit iets aan de muren. Ik kon maar niet kiezen: niet welke kaders ik wou en al helemaal niet waar ik ze dan zou ophangen.

Kant & klare fotowanden

Insert de fotowanden van Desenio! Op hun site kan je zelf je fotowand samenstellen of je kan een van hun kant-en-klaar voorbeelden uitkiezen. Je kan selecteren op kamer en op categorie. Zo klik je meteen een hele set die mooi bij elkaar past in je winkelwagentje. Je kan ook aanpassingen doen. Zo liet ik een paar afbeeldingen weg. Plaatjes met tekst op in je interieur zijn ‘in’ maar mijn innerlijke autist kan daar niet zo goed mee om. Ik kan het ook niet helpen ;-)

Gekozen

Desenio

Ik hou van minimalistische interieurs, een vleugje Scandinavisch design en een strandhuisgevoel. Mijn huis ligt op wandelafstand van de zee en ik wil de zee graag in mijn huis trekken. Zonder dat het kitscherig wordt. Een dunne evenwichtsoefening heb ik al gemerkt. Al snel had ik een paar fotowanden geselecteerd. Ik was meteen weg van DREAMY PASTEL BEACH NO1 en DREAMY PASTEL BEACH NO2. Vooral omdat, als je ze op een bepaalde manier ophangt, ze lijken door te lopen. Ze zijn subtiel maar geven toch meteen een beachy touch aan mijn interieur.

Tip: surf op de site en bewaar je favorieten meteen op Pinterest, zo vind je ze snel terug.

  • Desenio

En plots viel mijn oog op EMMELINE POSTER en MADAME FLEUR NO2 POSTER. Ik vond dat ze perfect samen pasten. Bovendien kwam ook het bruine uit mijn hall erin terug. Beide posters ademen zomer, zon, zee & strand. Ik paste de gesuggereerde kaders nog aan naar zwarte kaders. Dat paste helemaal in mijn minimalistische interieur met zwarte accenten (de deurklinken, verlichting en dus ook de kaders zijn allemaal zwart).

De keuze was dus vrij gemakkelijk. Ik besloot meteen ook extra kaders bij Desenio te bestellen. Ik vind het wel stijlvol als dezelfde soort kaders in verschillende formaten verspreid door het huis terugkomen.

Topservice

Desenio
De posters zitten stevig verpakt. Een feest om te unboxen!

De posters en de kaders werden snel geleverd. Alles zat stevig en netjes verpakt. Het was een feestje om de doos te openen en de posters te ontdekken. Alsof de puzzelstukjes op zijn plaats vielen. Ze passen perfect in mijn interieur!

De kaders hebben ondertussen al verschillende plekjes gekregen. Ik ben aan het uitzoeken waar ze het best tot hun recht komen. Spannend wel! Als iemand zich geroepen voelt om in mijn plaats de knoop door te hakken, be my guest!

22 juni 2021
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook:

%d bloggers liken dit: