Cadeautip: gepersonaliseerd telefoonhoesje en powerbank

Gepersonaliseerd telefoonhoesje + powerbank

Soms komen mailtjes echt op het goede moment. Mijn oude S5 was net vervangen door een nieuwe S9 en nog hoesjesloos. In de telecomwinkel zocht ik tevergeefs naar een telefoonhoesje dat mijn goesting was. En toen kreeg ik een voorstel van Hoesjemaken.nl voor een gepersonaliseerd hoesje + powerbank. Enfin, ik vond het idee van gepersonaliseerde hoesjes en powerbanks wel tof en dus verkocht ik uitzonderlijk een keertje mijn ziel (ik kreeg in ruil voor deze eerlijke review dus een gepersonaliseerd hoesje en een gepersonaliseerde powerbank). Hashtag reclame en al.

Telefoonhoesje #loveoostende

Gepersonaliseerd telefoonhoesje

Dat een foto kiezen voor dat hoesje niet gemakkelijk zou zijn (misschien zelfs even moeilijk als kiezen tussen de hoesjes in de winkel), merkte ik pas later. Je wil het beeld op het hoesje natuurlijk niet te snel beu zijn. Bovendien moet je ook rekening houden met het formaat, de uitsparingen en moet het voldoende hoge resolutie zijn. Een avondje door mijn foto-archief scrollen later, viel mijn keuze op een foto vanop de strekdammen in Oostende. Mijn favoriete locatie in mijn thuisstad. Het resultaat: een lichtblauw hoesje met sea view!

Gepersonaliseerde powerbank

Ik mocht ook een externe batterij laten personaliseren. Hier viel mijn keuze meteen op een foto van Stockholm, mijn tweede thuis. Het is een foto die ik in oktober nam vanop Monteliusvägen. Je hebt er een mooi zicht over de oude stad en het stadhuis. Ik kom niet zo vaak op Monteliusvägen wegens erg toeristisch maar het uitzicht is er adembenemend. Picture perfect!

Gepersonaliseerd telefoonhoesje + powerbank

Review

Het bestellen bij deze startup ging vrij vlot. Op de levering was het wel een paar dagen wachten. Vandaag besteld, morgen in huis gaat dus niet echt op voor verzendingen naar België. De eerste dagen stonk het hoesje naar nieuw maar dat is ondertussen weg. Aan de plooi zie je kleine rimpeltjes in de foto maar echt storend is het niet. Op de foto op mijn powerbank zijn wel al krasjes te zien en dat na relatief korte tijd. Benieuwd hoe lang de print zal blijven. Nog een minpuntje van de powerbank: er zit geen passend kabeltje bij. Je hebt dus een ander kabeltje nodig om de powerbank op te laden en om je smartphone op te laden. Als je smartphone een gewone mini-usb heeft, heb je dit probleem niet.

Ik ben content met het resultaat en erg blij dat ik mijn twee favoriete steden nu steeds bij me heb. Met de eindejaarsfeesten in aantocht, zie ik hier wel een leuk cadeau-idee in!

Welke foto zou jij kiezen om op je hoesje of powerbank te laten drukken? 

Met dank aan Hoesjemaken.nl

Eén gedachte over “Cadeautip: gepersonaliseerd telefoonhoesje en powerbank

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.