Belgische reisbloggers – a male only lijstje

Posted in Reistips by

Male travel bloggers

Ik beloofde het, er zou ook een lijstje komen met mannen die reisbloggen. Et voila! Hier zijn we ermee! En meteen bleek ook de noodzaak voor een derde blogpost: reisbloggende koppels.

Ik hou, voor het gemak, de opdeling naar taal ook hier aan. Opvallend, ik vond geen tweetalige reisblogs terug. Iets typisch mannelijk, “doe maar gewoon”? Als je toch een man spot die het geduld opbrengt alles te vertalen, geef een gil! Kwestie van mijn lijstje met Belgische reisbloggers te vervolledigen. Misschien ontdek ik nog vergeten pareltjes :)

In’t Nederlands

Tjoolaard

tjoolaardprofile

Vraag mij naar een Belgische reisblogger en Niel is de eerste naam die in me opkomt. Hij bezoekt ook de minder voor de hand liggende bestemmingen (Noord-Korea, anyone?) en ik hou van zijn schrijfstijl. Geestig geschreven en je komt ook nog wat te weten.
En wat een leuke naam voor een blog ook! West-Flanders rules ;-)

Vleugels en Staarten – Vetexbart

Vetexbart is dé New York-kenner. Hij zette pas nog al zijn NY-posts overzichtelijk op één pagina. Zeker te bekijken als je binnenkort naar the Big Apple trekt. Verder trok hij de afgelopen zomer ook ons eigen Belgenlandje rond wat ook enkele leuke blogposts opleverde.

June

Misschien een buitenbeentje in dit lijstje want June is meer dan reizen. Ook foodies komen ruim aan hun trekken op dit platform. June startte onlangs ook met culinaire trips ondermeer naar Londen.

In’t Engels

bart.la – Luxury Travel on a Budget

Bart-Lapers-Oslo-Opera-House-November-2014

Bart Lapers is een krak als het op ‘achterpoortjes vinden om goedkoop op reis te kunnen’ aankomt. Met mijn reisplanning voor 2016 in het vooruitzicht, wil ik zeker de posts over goedkope vluchten scoren nog eens uitpluizen. Bart, als je tips hebt voor vluchten richting Stockholm, let me know! ;-)

Inspiring Travellers

Geert deelt zijn favoriete spots en brengt zo, samen met enkele gastbloggers, inspiratie voor reisfanaten. Als je naar de stukjes over Zweden gaat kijken, zie je ondergetekende een paar keer blinken als gastschrijfster :-)

Håndbagage

Sam De Bruyn is geen onbekende. De Q-music presentator brengt op zijn reisblog verslag uit van zijn 48-uren citytrips. Die van Göteborg en Rome heb ik alvast bij mijn favorieten gezet!

 

Zijn er nog Belgische male travel bloggers die het vermelden waard zijn die ik over het hoofd zag? Vul gerust aan in de comments!

PS Volg je me al op Facebook, Instagram en Twitter?

20 oktober 2015
/
Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Vetexbart

  Uiteraard super leuk om in het lijstje te staan. Bedankt Heidi! :-) Ook opnieuw twee onbekende travelbloggers ontdekt, da’s altijd leuk!

  30 oktober 2015 at 17:44
  • Reply Heidi

   Nu ben ik wel benieuwd welke twee voor jou ‘nieuw’ waren :-)

   31 oktober 2015 at 15:34
 • Reply Toni De Coninck

  Dank je voor de heads-up, Heidi! En als je een foto of een logo nodig hebt, geef gerust een gil! :-)

  5 november 2015 at 20:30
  • Reply Heidi

   Graag! Mail je me eentje door? Thanks :-)

   5 november 2015 at 20:50
 • Reply Geert @ Inspiring Travellers

  Leuke verrassing om mee in dit lijstje te staan tussen enkele grote klepper! Het was een waar genoegen om je alvast wat beter te leren kennen in Stockholm.

  8 augustus 2016 at 16:21
  • Reply Heidi

   Jep! En dan nog met zo’n prestigieus diner :-) Vond ik toch wel één van de indrukwekkendste dingen van TBEX!

   11 augustus 2016 at 18:13

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees ook:

  %d bloggers liken dit: