Samenwerken

Interesse om samen te werken met Living by the Sea? Hieronder vind je meer info.

Doelgroep

Living by the Sea is elke maand een inspiratiebron voor zo’n 10.000 lezers. Ruim de helft van mijn lezers zijn vrouwen tussen 25 en 44 jaar. De lezers van Living by the Sea komen vooral uit België. Ze zijn geïnteresseerd in reizen en de zee en zoeken tips om het leven aangenamer te maken. Ze zijn op zoek naar kwaliteit en zijn bereid hier wat extra voor te betalen. Genieten van het leven staat centraal en daarbij verliezen ze ook duurzaamheid niet uit het oog.

Regelmatig verschijnen nieuwe artikels, net zoals er aandacht is voor het up-to-date houden van eerder gepubliceerde artikels.

Waarom met Living by the Sea samenwerken?

 • Groeiende community
 • Aandacht voor SEO
 • Geloofwaardigheid & authenticiteit
 • Kwalitatieve content
 • Langdurig effect
 • Personal branding

Wat kan ik voor je doen?

 • Een uitgebreide reportage schrijven op basis van mijn ervaringen tijdens een persreis of blogtrip.
  (Story ideas uit blogtrips kunnen ook bij de traditionele pers gepitcht worden.) 
 • Een gesponsord artikel plaatsen, mits de inhoud matcht met de doelgroep en de filosofie van Living by the Sea. Deze advertorials zijn steeds als dusdanig gemarkeerd. Links zijn steeds ‘sponsored’ of ‘nofollow’.
 • Accommodatie- of productreview, al dan niet gecombineerd met een give-away of winactie.

Authenticiteit & transparantie

Authenticiteit en transparantie naar mijn lezers is erg belangrijk voor mij. Elk artikel dat het gevolg is van een persreis of reviewexemplaren wordt aangeduid door de vermelding “Met dank aan…”, “In samenwerking met…” of een vergelijkbare omschrijving. Op Instagram wordt dit #persreis, #blogtrip of iets vergelijkbaars.
Wordt in het artikel gebruik gemaakt van affiliate links, dan staat onderaan “Affiliate”.
Betaalde samenwerkingen zullen steeds bovenaan de post als dusdanig gemarkeerd worden.

Contacteer me voor meer informatie over de mogelijkheden en om de uitgebreide mediakit te ontvangen via info @ livingbythesea.be.

Wat kost dat?

Voor een persreis verwacht ik dat alle kosten ter plekke + kosten voor transport/parking gedekt zijn. Ik moedig de organisaties waarmee ik samenwerk aan om de CO2-uitstoot van de persreis te compenseren.

Wil het merk achteraf graag beschikken over tekst en beeldmateriaal of verwacht de partner bepaalde zichtbaarheid, dan bespreek ik de voorwaarden graag even op voorhand. De tarieven voor ambassadorship, reviews en giveaways berspreek ik graag per project. Ik ga enkel samenwerkingen aan met merken en organisaties waar ik 100% achter sta en die een meerwaarde zijn voor mijn trouwe lezers.

Benieuwd naar de tarieven en voorwaarden? Ik bezorg je graag meer info. Contacteer me via info @ livingbythesea.be.

Eerdere samenwerkingen

AG Insurance, Corendon, Decathlon, Delhaize, Glenaki, Mastercard, NBTC, NMBS Europe, Silja Lines, Visit Aqaba, Visit Britain, Visit Malta, Visit Portugal,…

Contact

Heb je vragen of opmerkingen? Of heb je een samenwerkingsvoorstel dat past binnen de filosofie van Living by the Sea past? Vul dan onderstaand formulier in of stuur me een mailtje op info @ livingbythesea.be.