PR & policy

Alle meningen op Livingbythesea.be zijn de mijne (tenzij anders aangegeven).

Authenticiteit & transparantie

Voor mij is authenticiteit en transparantie naar mijn lezers erg belangrijk. Elk artikel dat het gevolg is van een persreis of reviewexemplaren wordt aangeduid door de vermelding “Met dank aan…”, “In samenwerking met…” of een vergelijkbare omschrijving. Op Instagram wordt dit #persreis, #blogtrip of iets vergelijkbaars.
Wordt in het artikel gebruik gemaakt van affiliate links, dan staat onderaan “Affiliate”.
Betaalde samenwerkingen zullen steeds bovenaan de post als dusdanig gemarkeerd worden.

Policy ivm redactie

Elk artikel is volledig vrij en eerlijk geschreven. Heel wat artikels ontstaan op eigen initiatief, soms ga ik in op persreizen. Staat onderaan het artikel de vermelding “Met dank aan” of een vergelijkbare formulering dan betekent dit dat het artikel geschreven kon worden dankzij (gedeeltelijke) facilitatie van de betreffende (toeristische) organisatie.

Living by the Sea kan niet garanderen dat persberichten en reviewproducten die opgestuurd worden ook een vermelding zullen krijgen op de website. Ik kies zelf de producten en onderwerpen uit die me interesseren en waarvan ik geloof dat het een meerwaarde kan zijn voor mijn lezers. Daarbij wil ik graag onderstrepen dat de afzender mijn mening niet beïnvloedt. Alle meningen op deze website zijn de mijne (tenzij anders aangegeven) en die kan niet gekocht worden.

Reviewproducten en persberichten zorgen er wel vaak voor dat ik op de hoogte kan blijven van de laatste nieuwtjes. Als je graag een reviewproduct wil opsturen dat bij Livingbythesea.be past, aarzel dan niet me te contacteren.

Affiliate links

Op Livingbythesea.be kan je affiliate links aantreffen. Ik raad enkel producten en diensten via affiliate aan waar ik 100% achter sta. Deze affiliate links hebben geen invloed op de authenticiteit van deze website maar zorgen ervoor dat deze website kan blijven bestaan. Als een bezoeker/lezer via deze link een product of dienst aankoopt, steun je Living by the Sea (ik krijg er namelijk enkele procenten commissie op) terwijl het je zelf geen cent meer kost!

Ik kies de bedrijven, producten en diensten waar ik via affiliate naar link zorgvuldig uit en link enkel naar producten en diensten die ik zelf gebruikt of gekocht heb en die ik kan aanraden.
Alle posts waar affiliate links in voorkomen zijn onderaan gemerkt met de vermelding Affiliate.

Copyright

De inhoud op Livingbythesea.be is gepubliceerd onder een Creative Commons licentie voor niet-commerciële doeleinden. Dit betekent dat je de tekst en beelden mag gebruiken, verspreiden en als inspiratie gebruiken op voorwaarde dat er een duidelijke, klikbare link is naar Living by the Sea (dit wil zeggen dat elke foto zonder uitzondering moet doorklikken naar deze site). Wil je mijn teksten of beelden gebruiken voor commerciële doeleinden? Contacteer me dan voor meer info!

Samenwerken?

Lees hier meer over de mogelijkheden om samen te werken met Living by the Sea of Take me to Sweden.

Contact

Heb je vragen of bedenkingen? Of wil je graag adverteren op Living by the Sea? Vul dan onderstaand formulier in of stuur me een mailtje op info @ livingbythesea.be.

Privacy policy
Cookie Statement

%d bloggers liken dit: