Disclaimer

1. Identiteit van de ondernemer

Mermedia – Living by the Sea
BE 0879.873.538

2. Toepassing van de voorwaarden

Deze voorwaarden zijn van toepassing op het volledige aanbod, op alle leveringen en diensten van Living by the Sea. Het Belgische recht is van toepassing. Door het gebruik van deze website, geeft u aan dat u akkoord bent met de voorwaarden en het beleid. Living by the Sea behoudt ten alle tijde het recht om de inhoud van deze voorwaarden, het privacy beleid en de disclaimer te wijzigen. Living by the Sea stelt de tekst van deze algemene voorwaarden op elektronische wijze ter beschikking aan de gebruikers (hierna “Gebruiker”). Door aanvaarding van de algemene voorwaarden bij de bestelling, wordt de klant/gebruiker geacht de voorwaarden gelezen te hebben. Indien u een schriftelijk exemplaar wenst, kan dit op uw verzoek bezorgd worden.

3. Privacy

Deze privacy policy regelt de wijze waarop Living by the Sea en eventuele afgeleiden informatie van de gebruiker verzamelt, gebruikt, onderhoudt en onthult van de website https://www.livingbythesea.be (Living by the Sea). Dit privacybeleid is van toepassing op de website en alle producten en diensten aangeboden door Living by the Sea.

De wettelijke regels aangaande bescherming van persoonsgegevens en privacy zijn van toepassing. Living by the Sea behandelt alle verkregen informatie over onze klanten strikt vertrouwelijk. Persoonlijk identificeerbare informatie (zoals een naam of een e-mailadres) van de bezoekers van de website wordt niet gebruikt voor andere doeleinden dan het afhandelen van een bestelling of communicatie met onze medewerkers (formulieren, nieuwsbrieven,…). Wij verkopen, verhuren of verhandelen geen persoonlijke informatie die door middel van communicatieprocessen aan ons wordt verstrekt, aan derden.

-> Google Analytics & Jetpack WordPress Plugin

Zoals op vele blogs en websites, worden statistische gegevens van bezoekers van deze website verzameld om de productiviteit van onze organisatie te volgen maar deze data worden op geen enkele manier gecombineerd met persoonlijk identificeerbare informatie die u op enigerlei wijze aan ons zou kunnen verstrekken. Deze site bewaart geen van deze data in een aparte database en gebruikt deze voor geen andere doeleinden.

-> Google Adsense & gesponsorde links

Als je op een advertentie of een affiliate link klikt van een derde partij op Living by the Sea en je surft verder op deze website, kan het zijn dat de website van deze derde partij informatie betreffende je bezoek of persoonlijke info die je verschaft, kan registreren. Living by the Sea heeft geen zicht op of controle over of en hoe dit gebeurt. Het is aangeraden in dit geval de privacy policy van de betreffende site te raadplegen om te weten hoe ze met deze data omgaan.

4. Zorgvuldigheid en beperkte aansprakelijkheid

De informatie op de website van Living by the Sea (en eventuele afgeleiden) is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Living by the Sea besteedt ook aandacht aan het up-to-date houden van de informatie. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. Living by the Sea kan onder geen beding aansprakelijk gesteld worden voor eventuele onjuistheden, onbedoelde typfouten, onvolledige of incorrecte informatie.

Living by the Sea is een persoonlijk blog geschreven door mij. Hoewel ik af en toe gratis producten van bedrijven en organisaties ontvang, zal dit echter nooit invloed hebben op de inhoud, onderwerpen of berichten op deze website. De standpunten en meningen op Living by the Sea zijn puur die van mezelf.

Deze website kan affiliate links bevatten. Dit betekent dat ik een kleine compensatie ontvang als u via deze links items aankoopt. Ook hier zal ik enkel producten aanraden waar ik persoonlijk ook een positieve ervaring mee heb. Tenzij uitdrukkelijk anders vermeldt, heb ik deze items ook zelf gekocht en niet gratis ontvangen.

5. Auteursrechten

Alle auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de informatie die deze site bevat (inclusief, maar niet beperkt tot tekst en afbeeldingen) zijn eigendom van Living by the Sea. Indien afbeeldingen en/of andere content gebruikt is, is daar steeds, indien mogelijk, toestemming voor gevraagd van de oorspronkelijke eigenaar of naar de oorspronkelijke bron verwezen. Mocht u alsnog hiaten opmerken, gelieve dan contact met ons op te nemen via de contactpagina.

Verspreiden van content op deze website is toegestaan mits er een correcte vermelding naar de bron wordt weergegeven: de naam van Living by the Sea inclusief een directe link naar deze website. Alle info op deze site is gratis, tenzij anders vermeld en uitsluitend bestemd voor persoonlijk gebruik.

6. Moderatie van comments

Living by the Sea behoudt het recht om reacties onder blogposts die de blogger of lezer beledigen, bedreigen of op een andere manier als negatief ervaren worden, te verwijderen. Comments van merken en/of webshops die reclame bevatten kunnen eveneens worden verwijderd.

Last Updated September 5, 2015

%d bloggers liken dit: