Over deze website

Living by the Sea…

& travelling the world!

Living by the Sea is het lifestyle & travel magazine van Heidi Vandenbussche.

“Ik ben het gelukkigst als ik de nabijheid van de zee kan voelen, ook op reis. Van citytrips tot duikbestemmingen. Langs het water, onderwater of op het ijs, daar voel ik me thuis.”

Living by the Sea staat voor frisse zeelucht, the slow life en een grote portie Oostende. Naast mijn reiskriebels en travel hacks, geef ik je graag een inblik in het leven van een kustbewoner, deel ik mijn tips voor een minimalistische levensstijl en krijg je tips & tricks uit mijn #freelancelife.

Laat zeker een berichtje achter. Altijd fijn om te weten wie mijn volgers zijn.
Veel leesplezier!

Groetjes,
Heidi

PS Volg Living by the Sea ook via Facebook, Instagram, Twitter, PinterestYouTube én schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Living by the Sea - Lifestyle blog over de weg naar een puur en minimalistisch leven

Wie is Heidi?

 • 30 something uit Oostende
 • Freelance writer & digital PR consultant bij Mermedia
 • Schrijft wekelijks een column voor Deze Week. Af en toe verschijnt een reisreportage van haar hand in KW Weekend of een ander magazine.
 • Woont al haar hele leven aan de kust en wil er ook nooit meer weg. De nabijheid van de zee heeft een positieve invloed op haar gemoed. Ook op reis hebben plekken aan het water een streepje voor.
 • Verliefd op Stockholm en bij uitbreiding heel Zweden en de Zweedse taal. Die liefde kreeg zijn eigen webstek op Take me to Sweden.
 • Fiere meter van de metekindjes (°2005) en het petekindje (°2015)
 • Houdt van de zee, kerstsfeer en opsommingen die uit 3 elementen bestaan.
 • Drinkt geen koffie of bier, eet geen vlees en lust geen witloof.
 • Duikt sinds 2001 en haalde wat later ook het brevet van duikinstructeur. Vindt wrakduiken in de Noordzee één van de mooiste duiken die je kan maken.
 • Ging in 2006 naar Antarctica en droomt ervan nog eens terug te gaan.
 • Geeft blogworkshops en organiseert af en toe een blogevenement.

Samenwerkingen en disclaimer

Alle inhoud op deze website (en eventuele afgeleiden) is met de grootste zorg en passie geschreven. Hier kruipen heel wat uurtjes in, veel meer dan je op het eerste zicht zou vermoeden. Ik doe mijn best om alle inhoud up-to-date te houden. Zie je toch een foutje of heb je een aanvulling, aarzel dan niet me te contacteren!

Voor mij is authenticiteit en transparantie naar mijn lezers erg belangrijk. Elke post die het gevolg is van een persreis of reviewexemplaren wordt aangeduid door de vermelding “Met dank aan…”, “In samenwerking met…” of een vergelijkbare omschrijving. Wordt in het artikel gebruik gemaakt van affiliate links, dan staat onderaan “Affiliate”. Betaalde samenwerkingen zullen steeds bovenaan het artikel als dusdanig gemarkeerd worden.

Mocht je vragen of opmerkingen hebben over deze werkwijze ivm samenwerkingen of een samenwerkingsvoorstel hebben dat past binnen de filosofie van Living by the Sea, stuur me dan zeker een berichtje!

Lees meer over PR&policy.

Contact

Heb je een vraag of opmerking over mijn website? Een toffe tip of goede suggestie? Wil je adverteren of samenwerken? Of andere ontboezemingen die je kwijt wil? Vul dan onderstaand contactformulier in!

Foto’s: Lelo Designs

Disclaimer

%d bloggers liken dit: