Over deze website

Living by the Sea…

& travelling the world

Welkom bij het lifestyle & travel magazine van Heidi Vandenbussche.
Living by the Sea gaat over de zee en de kust, over duiken en reizen, over slow life en life hacks.

“Ik ben het gelukkigst als ik de nabijheid van de zee kan voelen, ook op reis. Langs het water, onderwater of op het ijs, daar voel ik me thuis.”

P.S. Volg Living by the Sea ook via Facebook, Instagram, Twitter, PinterestYouTube én schrijf je in voor de nieuwsbrief! Laat zeker een berichtje achter. Altijd fijn om te weten wie hier komt lezen.

Living by the Sea - Lifestyle blog over de weg naar een puur en minimalistisch leven

Wie is Heidi?

 • 30 something uit Oostende
 • Doet iets met communicatie en verhaaltjes vertellen met haar eigen bedrijf Mermedia.
 • Schrijft af en toe iets voor KW Weekend, Steps, VAB Magazine of een ander magazine.
 • Woont al haar hele leven aan de kust en wil er ook nooit meer weg. De nabijheid van de zee heeft een positieve invloed op haar gemoed. Ook op reis hebben plekken aan het water een streepje voor.
 • Duikt sinds 2001 en haalde in 2007 ook het brevet van duikinstructrice. Vindt wrakduiken in de Noordzee één van de mooiste duiken die je kan maken.
 • Verliefd op Stockholm en bij uitbreiding heel Zweden en de Zweedse taal. Die liefde kreeg zijn eigen webstek op Take me to Sweden en in de podcast The Swedest Thing.
 • Ging in 2006 naar Antarctica en droomt ervan nog eens terug te gaan.
 • Fiere meter van 3 prachtige metekindjes (°2005, °2015 en °2020).
 • Houdt van de zee, kerstsfeer en opsommingen die uit 3 elementen bestaan.
 • Kookt en bakt graag en volgde zelfs een opleiding patisserie aan Spermalie in Brugge.
 • Drinkt geen bier, eet geen vlees en lust geen witloof.
 • Fan van haar dagelijkse latte (corona & de videocalls made me do it– ik dronk vroeger geen koffie).

Policy & disclaimer

Alle inhoud op deze website (en eventuele afgeleiden) is met de grootste zorg en passie geschreven. Hier kruipen heel wat uurtjes in, veel meer dan je op het eerste zicht zou vermoeden. Ik doe mijn best om alle inhoud up-to-date te houden. Zie je toch een foutje of heb je een aanvulling, aarzel dan niet me te contacteren!

Elk artikel is volledig vrij en eerlijk geschreven. Heel wat artikels ontstaan op eigen initiatief, soms ga ik in op persreizen. Staat onderaan het artikel de vermelding “Met dank aan” of een vergelijkbare formulering dan betekent dit dat het artikel geschreven kon worden dankzij (gedeeltelijke) facilitatie van de betreffende (toeristische) organisatie. Advertorials worden steeds als dusdanig gemarkeerd.

Copyright

De inhoud op Livingbythesea.be is gepubliceerd onder een Creative Commons licentie voor niet-commerciële doeleinden. Dit betekent dat je de tekst en beelden, mits toestemming, mag gebruiken, verspreiden en als inspiratie gebruiken op voorwaarde dat er een duidelijke, klikbare link is naar Living by the Sea (dit wil zeggen dat elke foto zonder uitzondering moet doorklikken naar deze site). Wil je mijn teksten of beelden gebruiken voor commerciële doeleinden? Contacteer me dan voor meer info!

Affiliate links

Op Livingbythesea.be kan je affiliate links aantreffen. Ik raad enkel producten en diensten via affiliate aan waar ik 100% achter sta. Deze affiliate links hebben geen invloed op de authenticiteit van deze website maar zorgen ervoor dat deze website kan blijven bestaan. Als een bezoeker/lezer via deze link een product of dienst aankoopt, steun je Living by the Sea (ik krijg er namelijk enkele procenten commissie op) terwijl het je zelf geen cent meer kost!

Ik kies de bedrijven, producten en diensten waar ik via affiliate naar link zorgvuldig uit en link enkel naar producten en diensten die ik zelf gebruikt of gekocht heb en die ik kan aanraden.
Alle posts waar affiliate links in voorkomen zijn onderaan gemerkt met de vermelding Affiliate.

Contact

Heb je een vraag of opmerking over mijn website? Een toffe tip of goede suggestie? Of andere ontboezemingen die je kwijt wil? Vul dan onderstaand contactformulier in of mail me via info @ livingbythesea.be!

Samenwerken?

Spreken de onderwerpen en de tone of voice van Living by the Sea je aan en zie je samenwerkingsmogelijkheden? Klik dan hier.

Privacy policyCookie Statement

%d bloggers liken dit: