Bloggersveiling tvv SOS Kinderdorpen en het Simbahuis

Update: deze bloggersveiling is ondertussen afgelopen maar wie interesse heeft in een inpakworkshop mag me steeds contacteren om de mogelijkheden te bekijken! 

inpakken

SOS Kinderdorpen

Samen met meer dan 50 andere bloggers bied ik iets aan voor de grote bloggersveiling ten voordele van SOS Kinderdorpen, meer bepaald voor het Simbahuis. Het Simbahuis biedt opvang en begeleiding aan gezinnen die de opvoeding van hun kinderen tijdelijk niet meer kunnen garanderen, zodat het gezin zo snel mogelijk weer samen verder kan.

Ik heb nogal een groot rechtvaardigheidsgevoel, zeker als het over kinderen gaat. Ik twijfelde dan ook geen seconde toen ze me vroegen om iets te veilen. Over wat ik zou laten veilen heb ik veel langer moeten nadenken. Wie het hier een beetje volgt weet dat ik al flink geminimaliseerd heb en in principe geen overbodige spullen meer in huis heb. Tot ik me plots bedacht dat ik ook een ervaring kon wegschenken. Lang moest ik er dan niet meer over nadenken want het leek me wel wat om een heuse inpakworkshop te laten veilen!

Leer inpakken als een pro!

Met elke maand enkele trips op de agenda ben ik ondertussen een krak in snel en efficiënt inpakken. Ik probeer ook altijd zo licht mogelijk te reizen. Als ik anderen zie sukkelen aan de veiligheidscontrole in de luchthaven of hoor dat zoveel mensen veel te veel meenemen op reis, dan lijkt een inpakworkshop zeker interessant :-)

De hoogste bieder mag zich dus aan concrete en gepersonaliseerde tips verwachten. Vertrek je binnenkort op reis, dan pakken we samen je koffer in! Maar ook wie niet direct een volgende trip gepland heeft, zal zeker wat aan de workshop hebben. Ik beloof het: inpakstress is voortaan verleden tijd!

Zegt zo’n inpakworkshop je niks? Geen probleem, misschien zit er bij de andere bloggers iets dat je interesseert?

september 30, 2016
/
Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Resaarcle

    Het is natuurlijk al veel te laat voor die veiling, maar wat een geweldig origineel aanbod was dat!!

    november 2, 2016 at 10:47 pm
  • Leave a Reply

    Lees ook:

    %d bloggers liken dit: