Nieuw lunchadresje in Oostende: Sanseveria Bagelsalon

Posted in België, Eten & drinken by

Wie al lang niet meer in Oostende geweest is, moet er dringend nog eens naartoe. Oostende leeft! Ja, ik ben heel enthousiast over mijn thuisstad (en niet alleen beroepshalve). We hadden een tijdje geleden al een golf met nieuwe, hippe adresjes en de voorbije weken zijn er alweer een paar bijgekomen. Zo heeft Oostende sinds vandaag ook een bagelsalon!

Lunch Oostende - Sanseveria Bagelsalon (3)

Bagels

Ik kende Sanseveria Bagelsalon al van in Brugge en keek dus echt uit naar de opening van hun Oostendse vestiging. Ik passeerde regelmatig aan het pand tijdens de renovatiewerken en was superbenieuwd naar het eindresultaat! Tussen 2 afspraken door sprong ik vanmiddag even binnen. Dat de bagels lekker zijn wist ik al van Brugge en ik twijfel er dus niet aan dat we in Oostende dezelfde kwaliteit mogen verwachten. Voor mijn mama: bagels zijn van die broodjes met een gat in. Naast bagels kan je bij  Sanseveria Bagelsalon ook slaatjes en desserts verkrijgen. Oh en de homemade icetea proefde ik vanmiddag alvast even voor jullie voor en ik kan het alleen maar aanraden! Heerlijk fris, met stukjes aardbei en een partje limoen.

Lunchen Oostende - Sanseveria Bagelsalon (1)

Hartjes voor het interieur

Wie me kent weet dat ik fan ben van Scandinavische interieurs maar vaak is dat veel van hetzelfde. Op dat vlak is de Sanseveria een uitzondering. Ze hebben lekker hun eigen ding gedaan. Een beetje retro (check zeker de cementtegeltjes!) met allerlei vintage items zorgen voor een authentieke sfeer. Oh en had ik al gezegd dat ze van die zoete ufo-snoepjes hebben? Me like!

Lunchen Oostende - Sanseveria Bagelsalon (2)

Ondernemer en uitbater Bert is zelf van Oostende en ik ben blij dat hij besloot ook een bagelsalon in zijn thuisstad te openen. Alles bij Sanseveria is trouwens huisgemaakt!
Om af te sluiten wil ik ook hun terras nog even aanhalen. Het zag er daar vandaag wreed gezellig uit! Sanseveria Bagelsalon wordt dus een lunchadresje waar je me geregeld zal vinden. Ik zag op de kaart dat ze ook lekkere ontbijtjes hebben dus dat probeer ik een van de komende weken eens uit te testen en dan lees je het hier wel.

Ken jij Sanseveria Bagelsalon al? Welke bagel is jouw favoriet?

juli 17, 2017
/
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply ElsS

  Altijd nieuwe tips en inspiratie te vinden hier :) daarom dat ik je ook nomineerde voor mijn Liebster Award (en dan zag dat Ann het ook net gedaan had). http://mamamayapost.opendevelopment.be/liebster-award/
  Nu je het net iets rustiger neemt op blogvlak begrijp ik het volledig dat je met deze award zelf niet meteen aan de slag gaat maar ik hoop dat ik nog lang van jouw blogstukjes zal mogen genieten, zowel hier als op Take me to Sweden :)

  juli 28, 2017 at 10:39 pm
  • Reply Heidi

   Dag Els, dank je! Ik ben achter de schermen volop aan het schrijven ;-) Er komt dus nog veel meer aan!

   juli 29, 2017 at 2:00 pm
 • Reply lana

  Zo leuk! hier ga ik zeker eens een bezoekje moeten brengen. In het begin moest ik niet weten van bagels maar nu kan ik niet meer zonder :p

  augustus 8, 2017 at 4:51 pm
 • Reply Anja Nuyts

  Wij zijn hier afgelopen maand geweest en dit is inderdaad een aanrader!Wij zijn fan!

  augustus 20, 2017 at 11:09 am
 • Leave a Reply

  Lees ook:

  %d bloggers liken dit: