Bloggen, vloggen en meer…

Ben je nieuwsgierig hoe het er achter de schermen van een blog aan toe gaat? Wil je zelf een blog starten of blog je al een tijdje en ben je op zoek naar inspiratie of tips & tricks? Wil je wel eens een blogworkshop volgen of ben je op zoek naar informatie om met bedrijven en merken samen te werken? Deze pagina is dan een goed vertrekpunt!

P.S. Ik besefte net dat ik hier nog niets over de ethische code voor influencers geschreven heb. Je leest alles over dit spannende project op de site van Belgian Influencers. In september lanceren we de officiële code. Hoe ik deze ethische code toepas op deze website lees je hier

Blogconferenties

Blogconferenties in het buitenland

Boekenreview

review blogboek

Video blogging

Start to vlog 20 tips voor vloggers Video gear 5 essentials voor beginnende en gevorderde vloggers

Bloggen en authenticiteit

Pleidoor authenticiteit

Check zeker ook de ethische code voor Belgische influencers!

Blogworkshops

Ik draai ondertussen al even mee in het blogwereldje. Niets leuker dan je kennis en expertise te delen met andere bloggers. Daarom zette ik enkele blogworkshops op en kan je me ook boeken voor gepersonaliseerde blogcoaching.

De Blogacademie

Vanaf september 2017 ben ik ook één van de lesgevers bij De Blogacademie. Je vindt alle info op hun website.

Workshop: Start to blog

Je wil graag beginnen met bloggen maar hebt een beetje koudwatervrees? De workshop Start to Blog biedt je een houvast. In enkele uurtjes tijd steek je heel wat blogweetjes op.
We nemen je blog-DNA onder de loep, werpen een blik op de technische kant om een blog op te zetten en praten over de huisstijl van je blog. Je leert wat goede content is en hoe je zelf goede content kan creëren en uiteraard mogen ook de blog essentials en wat blogetiquette niet ontbreken!

Workshop: Blogging, the next level

Je bent al een tijdje aan het bloggen en hebt de meeste zaken onder de knie. Toch zit je met nog wat vragen en wil je je blog graag verbeteren en verder doen groeien. De workshop Blogging, the next level geeft je een stevige duw in de rug. Je krijgt een aantal strategieën voorgeschoteld om meer lezers te bereiken, je leert een perfecte mediakit samenstellen en je krijgt tips & tricks voor een business plan.

Contacteer me voor meer info! *zie contactformulier onderaan de ‘Over deze blog-pagina’.

Mermedia

Als freelance PR-consultant sta ik ook aan de andere kant en ben ik regelmatig op zoek naar influencers. Wil je je blog ook graag aanmelden of de huidige gegevens in de databank van Mermedia updaten? Dat kan via dit formulier. Ik ga je niet spammen met persberichten of samenwerkingen die niet bij je blog passen. Beloofd!

Meer Living by the Sea? Volg LBTS dan ook op Facebook, Instagram en Twitter!

Alle artikels “Bloggen achter de schermen” vind je hieronder.

augustus 27, 2017
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Lees ook:

%d bloggers liken dit: