Over deze blog

Living by the Sea…

& travelling the world!

Living by the Sea is de lifestyle & travel blog van Heidi Vandenbussche *zwaait*. Om de vijf dagen verschijnt een nieuw artikel op deze Belgische blog.

Ik ben het gelukkigst als ik de nabijheid van de zee kan voelen, ook op reis. Van citytrips tot duikbestemmingen. Langs of onder-water of op het ijs, daar voel ik me thuis.

Met Living by the Sea kies ik voor frisse zeelucht, the slow life en een grote portie Oostende. Naast mijn reiskriebels en travel hacks, geef ik je graag een inblik in het leven van een kustbewoner, deel ik mijn tips voor een minimalistische levensstijl en krijg je tips & tricks uit mijn #freelancelife.

Nestel je in de zetel en begin alvast weg te dromen alsof je zelf aan zee woont terwijl je verder scrollt!

Laat zeker een berichtje achter. Altijd fijn om te weten wie mijn volgers zijn.
Veel leesplezier!

Groetjes,
Heidi

PS Volg Living by the Sea ook via Facebook, Instagram, Twitter, PinterestYouTube én schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Living by the Sea - Lifestyle blog over de weg naar een puur en minimalistisch leven

Wie is Heidi?

 • 30 something uit Oostende
 • Freelance writer & digital PR expert bij Mermedia
 • Schrijft wekelijks een column voor Deze Week.
 • Woont al haar hele leven aan de kust en wil er ook nooit meer weg. De nabijheid van de zee heeft een positieve invloed op haar gemoed. Ook op reis hebben plekken aan het water een streepje voor.
 • Geniet van de kleine dingen in het leven. Of probeert dat toch.
 • Into een Scandinavische levenstijl: actief buiten in de zomerperiode, lekker knus binnen in de wintermaanden.
 • Verliefd op Stockholm en bij uitbreiding heel Zweden en de Zweedse taal. Die liefde kreeg zijn eigen webstek op Take me to Sweden.
 • Fiere meter van de metekindjes (°2005) en het petekindje (°2015)
 • Houdt van de zee, kerstsfeer en opsommingen die uit 3 elementen bestaan.
 • Drinkt geen koffie of bier, eet geen vlees en lust geen witloof.
 • Duikt sinds 2001 en haalde wat later ook het brevet van duikinstructeur. Vindt wrakduiken in de Noordzee één van de mooiste duiken die je kan maken.
 • Ging in 2006 naar Antarctica en droomt ervan nog eens terug te gaan.
 • Noteerde ongeveer 600 dingen op haar stufflist. Houdt al van kleinsaf grote opruimsessies en streeft naar een minimalistisch interieur.
 • Hartjes voor bloggen! Wie interesse heeft in vloggen, kan ook op Start to Vlog terecht.
 • Geeft diverse blogworkshops en organiseert af en toe een blogevenement.
 • Gastblogt soms op Vive le Voyage en Duikplaats.net.

Samenwerkingen en disclaimer

Alle inhoud op deze website (en eventuele afgeleiden) is met de grootste zorg en passie geschreven. Hier kruipen heel wat uurtjes in, veel meer dan je op het eerste zicht zou vermoeden. Ik doe mijn best om alle inhoud up-to-date te houden. Zie je toch een foutje of heb je een aanvulling, aarzel dan niet me te contacteren!

Verder wil ik graag ook transparant zijn naar mijn lezers toe: op Living by the Sea komen geen advertorials. Wel sta ik open voor een brand ambassadorship. Elk artikel is volledig vrij en eerlijk geschreven. In sommige artikels kan je een affiliate link aantreffen. Ik raad enkel producten en diensten via affiliate aan waar ik 100% achter sta. Deze affiliate links hebben geen invloed op de authenticiteit van deze website maar zorgen ervoor dat deze website kan blijven bestaan. Als je als lezer via een affiliate link een bestelling plaatst of een service boekt, steun je Living by the Sea (ik krijg er namelijk een kleine commissie op) terwijl het je zelf geen cent meer kost!

Heel wat artikels ontstaan op eigen initiatief, soms ga ik in op persreizen. Staat onderaan het artikel de vermelding ‘met dank aan’ dan betekent dit dat het artikel geschreven kon worden dankzij (gedeeltelijke) facilitatie van de betreffende (toeristische) organisatie. Bij het verwerken van de info en het schrijven van het artikel is de journalistieke vrijheid en een journalistieke reflex prioritair.

Mocht je vragen of opmerkingen hebben over deze werkwijze ivm samenwerkingen of een samenwerkingsvoorstel hebben dat past binnen de filosofie van Living by the Sea, stuur me dan zeker een berichtje!

Contact

Heb je een vraag of opmerking over mijn website? Een toffe tip of goede suggestie? Wil je adverteren of samenwerken? Of andere ontboezemingen die je kwijt wil? Vul dan onderstaand contactformulier in!

Foto’s door Nele

%d bloggers liken dit: